ArtemiC Rescue kopen

ArtemiC Rescue spray kopen in onze webshop

ArtemiC Rescue spray kopen

Eindelijk is het zo ver: ArtemiC™ Rescue is te bestellen in onze webshop! 


ArtemiC™ Rescue is een 100% in water oplosbaar veganistisch voedingssupplement, bedoeld voor acuut gebruik om het immuunsysteem te ondersteunen, met vier ingrediënten: Artemisinine, Curcumine, Boswellia Serrata en Vitamine C. Het product is verpakt in een handige spray. De lichaamsopname van de actieve ingrediënten begint al via het slijmvlies in de mond. Er werd al veel naar gevraagd, maar eindelijk is dit bijzondere natuurproduct nu bij ons te bestellen!

Let op: Aangezien dit product bedoeld is voor acuut gebruik, raden wij aan om minimaal 1 flesje/spray per persoon op voorraad te hebben. Bestel dus tijdig jouw ArtemiC™ Rescue spray!

 

ArtemiC Rescue bestellen


Waarom ArtemiC™ Rescue kopen?

ArtemiC™ heeft in Fase-II klinische studies aangetoond de symptomen van de cytokine-storm te verminderen – de vooruitgang op meerdere manieren te verkleinen en te belemmeren. 

We weten sinds de SARS-epidemie van 2003 dat een aanzienlijk aantal sterfgevallen als gevolg van virale infectie te wijten is aan een fenomeen dat bekend staat als de cytokinestorm. Dit gebeurt wanneer de replicatie van een virus in het lichaam leidt tot een overmatige ontstekingsreactie. Cytokinen zijn biologische chemicaliën die worden gebruikt om cellulaire paden en communicatie tussen cellen te stimuleren. Hun belangrijkste taak is om het immuunsysteem een signaal te geven om een infectie te bestrijden. Sommige cytokines helpen bijvoorbeeld uw bloedstolsel, terwijl andere helpen bij het maken van antilichamen.

MyCell Enhanced Technology® 

Plantaardige MyCell Enhanced Technology® wordt gebruikt om de effectiviteit en efficiëntie van de verbindingen te verhogen door de biologische beschikbaarheid en cellulaire absorptie van deze actieve ingrediënten te optimaliseren. ArtemiC™ Rescue-supplementen bevatten ingrediënten die al duizenden jaren worden gebruikt en waarvan de werking al bekend is. Door deze ingrediënten te combineren met onze gepatenteerde MyCell Enhanced Technology® wordt de effectiviteit van natuurlijke ingrediënten vele malen hoger.

 

ArtemiC Rescue bestellen

Terug naar overzicht