✔ 100% wateroplosbaar ✔ Tot 99% opneembaar ✔ Uitvoerig getest en veilig te gebruiken

Over ons

Wij zijn Uni Swiss Pharma. Een Nederlands bedrijf, met Zwitserse roots en een eigen ontwikkel- en onderzoekslaboratorium in Appenzell (Zwitserland). Snel werkende, tot bijna 100% opneembare en 100% veilige (voedings)supplementen en vitamines voor iedereen, dat is waar wij voor staan.

We richten ons op het leveren van kwalitatief hoogstaande supplementen en vitamines. Deze stoffen bieden op verschillende wijzen een positieve toevoeging aan een normaal eetpatroon. Veel (voedings)supplementen en vitamines zijn nodig om aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van bepaalde stoffen te komen. Dit geldt bijvoorbeeld voor vegetariërs/veganisten en sporters. Ook mensen die te weinig groenten en fruit eten of een eentonig eetpatroon hebben, kunnen baat hebben bij de inname van extra (voedings)supplementen of vitamines.

Wij hopen als Uni Swiss Pharma een positieve bijdrage te leveren aan de algemene gezondheid. Onze producten zijn 100% natuurlijk gemicelliseerd, vrij van polysorbaten en 100% veilig te gebruiken. Al onze producten worden in ons laboratorium in Zwitserland ontwikkeld en getest, alvorens ze op de markt worden gebracht.

Al onze producten zijn:

  • 100% Natuurlijk gemicelliseerd
  • 100% Getest en 100% Veilig te gebruiken
  • 100% Water-oplosbaar
  • Tot bijna 100% opneembaar
  • Gemakkelijk in te nemen
  • Voordelig in gebruik, dus kosten besparend!

Blijven vernieuwen en innoveren

In ons doel om zo efficiënt mogelijke (voedings)supplementen en vitamines aan te kunnen bieden, kiezen wij ervoor om grondig onderzoek te doen naar verbetermogelijkheden op dit gebied. Dit wil zeggen dat wij te allen tijde op zoek zijn naar betere manieren om supplementen en vitamines sneller, veiliger en vollediger door het lichaam op te laten nemen. In ons laboratorium doen wij dan ook voortdurend onderzoek naar de uiteindelijke effectieve opname van supplementen en vitaminen door het menselijk lichaam.

Revolutionaire doorbraak en technologie

Eén van de grote doorbraken waar ons continuerende onderzoek toe heeft geleid, is de ontwikkeling van de Mycell Enhanced Technology®. Wij waren altijd al in de veronderstelling dat opname van werkzame stoffen door het menselijk lichaam vele malen sneller en vollediger kon. Reguliere (voedings)supplementen en vitamines kennen een maximale opname van werkzame stoffen door het lichaam van zo’n 7 à 8 %. De oorzaak hiervan is het maagzuur, dat deze producten bijna geheel afbreekt, nog voor ze überhaupt door het lichaam opgenomen kunnen worden. Na jarenlang onderzoek, hebben wij de Mycell Enhanced Technology® kunnen ontwikkelen. Een revolutionaire techniek, waarmee de opname van werkzame stoffen door het lichaam wordt verhoogd tot nagenoeg 100%! Daarmee zijn onze producten vele malen efficiënter dan reguliere producten en is er een minder grote hoeveelheid van de werkzame stof(fen) nodig om tot hetzelfde resultaat te komen.

Efficiënte en veilige supplementen en vitamines voor iedereen

Onze producten dragen bij aan een betere gezondheid en een fitter lichaam. Door ons continuerend onderzoek en de technologische vooruitgang van de afgelopen jaren, biedt dit steeds meer mogelijkheden en kansen. Onze producten en technieken blijven altijd in ontwikkeling om deze nóg beter en efficiënter te maken. 100% natuurlijk gemicelliseerd, 100% veilig, 100% eerlijk en voor iedereen beschikbaar!

► Lees meer over onze Technologie


aangesloten bij de NPN

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging NPN