✔ 100% water-oplosbaar ✔ Tot 99% opneembaar ✔ Uitvoerig getest en veilig te gebruiken

Onze unieke gepatenteerde MyCell Enhanced Technology®

 

Van nature neemt ons lichaam slechts 7 à 8 % van alle vetachtige stoffen op. Veel supplementen en vitaminen zijn hydrofoob. Dit betekent dat ze niet goed oplossen in water en dat je lichaam moeite heeft deze stoffen goed en volledig op te nemen. Dit is zonde van de werkzame, kostbare stoffen.

Om deze inefficiëntie tegen te gaan hebben wij veel onderzoek gedaan in ons laboratorium in Zwitserland. We hebben het opnameproces van het lichaam weten te optimaliseren en te verhogen tot bijna 100%! Er gaan minder waardevolle stoffen verloren en de bioavailability (biologische beschikbaarheid) wordt enorm vergroot.

Met onze unieke, gepatenteerde MyCell Enhanced Technology® worden supplementen en vitaminen ingekapseld in een ‘pakketje’. Zo’n pakketje wordt een micel genoemd. Deze micellen zorgen ervoor dat supplementen en vitaminen gemakkelijker door het lichaam getransporteerd en opgenomen kunnen worden. Dit is een lichaamseigen proces dat wordt nagebootst in onze producten. Waar andere supplementen en vitaminen door toedoen van het maagzuur niet op tijd kunnen worden opgenomen door de maagwand, komen de juiste stoffen met onze MyCell Enhanced Technology® sneller en wél voor bijna 100% op de juiste plekken in jouw lichaam terecht. Het bijzondere van onze technologie is dat dit volledig natuurlijk gebeurt, zonder dat wij hiervoor schadelijke, onnatuurlijke additieven gebruiken. Hierin zijn wij uniek op dit gebied en uniek op de markt.

Producten bekijken

 MyCell Enhanced

De MyCell Enhanced Technology® is in 2018 zelfs bekroond met een prestigieuze CPHI Pharmacy Award voor de hoge innovatieve waarde van dit proces. Velen beschouwen deze prijs als de ‘Oscar’ van de farmaceutische industrie. 


Alle voordelen op een rij:

  1. Bijna volledige absorbeerbaarheid (tot wel 20x hoger)
  2. Zeer snelle lichaamsopname van supplementen en vitamines
  3. 100% natuurlijk gemicelliseerd en veilig te gebruiken
  4. Efficiënter en goedkoper gebruik van supplementen en vitamines

1. Bijna volledige absorbeerbaarheid (tot wel 20x hoger)

Dankzij de MyCell Enhanced Technology® kun je vele malen positievere effecten verwachten van supplementen en vitaminen, in vergelijking met standaardproducten. Dit resulteert in een tot wel 20x hogere lichaamsopname. Een significant verschil, waar we erg trots op zijn! Onze MyCell Enhanced Technology® is hiermee zodanig vooruitstrevend dat het haast niet meer met de producten van andere producenten te vergelijken is. Dankzij onze technologie kun je met de grootst mogelijke efficiëntie goede en gezonde supplementen en vitamines binnenkrijgen. Ongeacht wat je doel is; met de MyCell Enhanced Technology® weet je het sneller te bereiken!

2. Zeer snelle lichaamsopname van supplementen en vitamines

Bij standaard supplementen en vitamines is er na inname vaak geen optimale bescherming tegen het maagzuur in de maag. Hierdoor gaat een groot deel van deze supplementen en vitamines verloren, nog voordat het door je lichaam kan worden opgenomen. Dankzij onze MyCell Enhanched Technology® is dit verleden tijd. Door een extra beschermende laag micellen, kunnen supplementen en vitamines snel en voor bijna de volledige 100% door de maagwand in de bloedbaan geraken. De micellaire techniek wordt door ons vooraf toegevoegd aan het supplement of de vitamine(s). Hierdoor worden deze stoffen na inname zo goed als niet aangetast door het maagzuur en wordt het overgrote deel snel opgenomen door het lichaam. Via de bloedbaan komt het supplement of de vitamine op natuurlijke wijze op iedere plek in het lichaam waar deze van pas komt.

3. 100% natuurlijk gemicelliseerd en veilig te gebruiken

Al onze producten zijn 100% natuurlijk gemicelliseerd en veilig te gebruiken. Waar andere producenten vaak chemische en schadelijke additieven gebruiken om de opneembaarheid van hun producten te verhogen, is onze MyCell Enhanced Technology® volledig natuurlijk en onschadelijk. De beschermende laag rondom de supplementen en vitamines bestaat uit 100% natuurlijk materiaal. Bovendien zijn deze supplementen en vitamines gewoon oplosbaar in water. Hierdoor kun je ze innemen op de manier die jij gewend bent. Onze producten zijn dus gemakkelijk in gebruik en bijzonder effectief door de snelle werking. 100% natuurlijk gemicelliseerd en 100% veilig om in te nemen!

4. Efficiënter en goedkoper gebruik van supplementen en vitamines

Doordat onze supplementen en vitamines sneller en volledig worden opgenomen door het lichaam, is een lagere dosering voldoende om zelfs een beter resultaat te verkrijgen dan met reguliere (voedings)supplementen en vitamines. Hierdoor wordt gebruik van supplementen en vitamines een stuk efficiënter en dus goedkoper in gebruik.


Van voedingsstof tot werkzame stof met de MyCell Enhanced Technology®

  • Onze MyCell Enhanced Technology® kan worden gezien als een soort katalysator. Deze katalysator is een tussenstap in de weg die een supplement, vitamine of voedingsstof aflegt om een werkzame stof te worden. Na de inname volgt de opname, alvorens je een werkzame stof krijgt.
  • De inname blijft hetzelfde als men gewend is bij andere standaard producten. Puur de opname van stoffen door het lichaam wordt verbeterd en versneld door onze unieke technologie.
  • Met onze technologie hebben we dit proces weten te optimaliseren op een 100% natuurlijke en veilige manier. 

Onze toekomstvisie

Met gebruik van onze MyCell Enhanced Technology® proberen we de opname van (voedings)supplementen en vitamines bij mensen wereldwijd te verbeteren. Zo leveren wij een bijdrage aan betere middelen om de bewezen werking van (voedings)supplementen en vitamines te optimaliseren. Door continu onderzoek naar betere technieken, wordt de opname van deze stoffen alsmaar effectiever. Uni Swiss Pharma levert de consument producten die dit proces optimaliseren. De ontwikkeling van de MyCell Enhanced Technology® is een belangrijke stap in de goede richting van het realiseren van deze visie. Snel werkende, tot wel 99% opneembare en natuurlijke supplementen en vitamines voor iedereen beschikbaar.

► Lees meer over ons


► Bekijk al onze producten